Uw Gratis Makelaardij

Allereerst willen wij u van harte welkom heten bij Uwgratismakelaardij.nl

U zal zich wel afvragen; wie zijn wij? En wat doen wij? We zullen ons eerst even voorstellen.

Wij zijn enthousiaste ondernemers die in 2022 het initiatief hebben genomen om Uwgratismakelaardij.nl op te richten. Naast dat wij op diverse vlakken ervaring hebben opgedaan in het vastgoed wilden wij een transparant platform oprichten voor zowel de koper als de verkoper. Vanaf Januari 2023 is het verplicht voor makelaars aangesloten bij de NVM, VBO of Vastgoedpro het biedproces rondom de verkoop van een woning op een transparantere manier te laten verlopen. Dit betekent dat voor alle partijen achteraf helder moet zijn welke biedingen er zijn gedaan.

Ons doel is om als Uwgratismakelaardij.nl u een platform te bieden wat voor alle partijen op een simpele en eerlijke manier deze transparantie biedt en daarmee bijdraagt aan een eerlijker verkoop proces. 

Wij zijn geïnspireerd geraakt door eigen ervaringen bij executieveilingen. Zodoende is het idee ontstaan om na de eerste biedingsronde ook een afslag plaats te laten vinden. Deze unieke methode van Uwgratismakelaardij.nl biedt ook nog eens een potentieel hoger rendement voor de verkoper.

Het nieuwe kopen begint nu. Wij zijn er al klaar voor om het anders te doen. U ook?

 

"WIE VERKOOPT VIA UWGRATISMAKELAARDIJ DRAAGT BIJ AAN EEN TRANSPARANTE WONINGMARKT"