Bekijk op

Nobelstraat 32-D
6411 EN Heerlen
€ 179.000,00

Biedingen zijn gesloten. Wij zien u graag met de afslag terug.


  • Locatie Heerlen
  • Vastgoed Identificatie #00-43
  • Perceeloppervlakte 70m2
  • Woonoppervlakte 112m2

Informatie


Bijkomende kosten € 3000,- Exclusief btw.

Type
Woonhuis

Bouwjaar
1969

Oppervlakte
112m2

Kavelbeschrijving

Wil jij ook graag wonen in Heerlen. Heerlen is de street-art hoofdstad van Nederland. In deze stad is veel te zien van kleine kunstwerken, muurschilderingen tot murals. Naast de street-art is er een winkelcentrum inclusief twee overdekte winkelcentra, markten, woonboulevard en een autoboulevard. De woning is gelegen in het centrum van Heerlen in de Nobelstraat. De tussenwoning is nu beschikbaar.

Dus ben jij opzoek naar een instapklare woning? Dan is dit jouw kans! Er is een tussenwoning aan de Nobelstraat heeft twee slaapkamers en een oppervlakte van 112 m². De woning is gelegen op loopafstand van het centrum van Heerlen.

Maak snel een afspraak om de woning te bezichtigen.

Heb je interesse en wil je graag een bod uitbrengen?

Dat kan! Wij van Uw Gratis Makelaardij maken hiervoor gebruik van een online platform. Om gebruik te maken van het platform kunt u gratis een account aanmaken op onze website verkoopproces verloopt bij ons in twee rondes, namelijk de eerste ronde “Bieden” en de tweede ronde “Afslag”. In de eerste ronde kunt u een bod uit brengen tot de uiterste bieddatum. Hierna wordt het beste bod uitgekozen. Bent u niet gekozen? Dat maakt niet uit! In de tweede ronde maakt u nog een kans om de woning te kunnen bemachtigen. In de tweede ronde wordt er gebruik gemaakt van verkopen via afslag. De startprijs van de afslag is ongeveer het dubbele van het geaccepteerde bod in de eerste ronde. Hierna zakt het bod gedurende 10 minuten tot het eindbedrag. Drukt u op het bod, dan bent u de hoogste bieder van de afslag. Bij verkopen via afslag is de verkoopprijs van de woning voor alle bieders zichtbaar op het platform.

Indeling:
Begane grond: Entree, hal, meterkast, toilet, kamer, berg en wasruimte.
Op de begane grond bevindt zich de entree en hal met plavuizenvloer. Bij binnenkomst van de begane grond bevindt zich de meterkast. In de hal zit de CV ketel. De toiletruimte is voorzien met toilet en fontein. Een eigen ruime garage bevindt zich ook op de begane grond. Daarnaast is er een berg- en wasruimte aanwezig met witgoedaansluitingen en een achteruitgang naar het afgesloten privéterrein. Op de begane grond is ook nog een extra kamer aanwezig. Deze kamer kan gebruik worden voor kantoor/praktijk aan huis als dit wenselijk is.

Eerste verdieping: Overloop, woonkamer met open keuken en balkon.
Op de eerste verdieping kom je uit op de overloop. Via de overloop kom je binnen in een L-vormige woonkamer met een open moderne keuken van ca. 33 m². De keuken is een hoekopstelling en is voorzien van gaskookplaat, oven, koelkast, vaatwasser en een afzuigkap. De woonkamer en keuken zijn voorzien van een moderne laminaatvloer. Vanuit de keuken heeft men toegang tot een ruim balkon.

Tweede verdieping: Overloop, 2 slaapkamers en badkamer.
Op de tweede verdieping kom je uit op de overloop. Via de overloop is er toegang tot de 2 slaapkamers en de badkamer. De grootte van de slaapkamers zijn respectievelijk 16 m² en 10 m². Als het wenselijk is, is er een mogelijkheid om een extra slaapkamer te realiseren door de grootste kamer in tweeën te splitsen. De geheel vernieuwde betegelde badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafel met meubel en een tweede toilet.

Bijzonderheden
• Appartement voorzien van een ruim balkon
• Eigen garage op begane grond
• Nieuwe C.V.-ketel
• Kunststof kozijnen met isolerende beglazing
• Grotendeels voorzien van rolluiken
• Nieuw gelegde laminaat vloer
• Woning is centraal gelegen en op loopafstand van het centrum en overige voorzieningen.
• Overdracht op korte termijn mogelijk!
• Praktijk/kantoor aan huis mogelijk

Gebruiksoppervlakte
• Wonen: 112 m²
• Gebouw gebonden buitenruimte: 5 m² (balkon)
• Externe Bergruimte: 16 m² (garage)

Dit object is met de grootste zorgvuldigheid ingemeten, volgens de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte Woningen (NEN 2580). De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.