Bekijk op

Spoelsterstraat 10
7481 KG Haaksbergen
€ 285.000,00

Biedingen zijn gesloten. Wij zien u graag met de afslag terug.


  • Locatie Haaksbergen
  • Vastgoed Identificatie #00-45
  • Perceeloppervlakte 212m2
  • Woonoppervlakte 112m2

Informatie


Bij komende kosten €3.950,- Exlusief btw.

Type
Woonhuis

Bouwjaar
1968

Oppervlakte
112m2

Kavelbeschrijving

Wil jij ook graag wonen in “Haaksbergen” het mooie groene Twente? Haaksbergen is een van de oudste dorpen in Twente en bestaat al ruim 800 jaar. Ben jij opzoek naar een karakteristieke en ruime eengezinswoning in een kindvriendelijke buurt in Haaksbergen?

Dan is dit je kans! In de Spoelstraat is een ruime eengezinswoning beschikbaar van 112 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 212 m2. Deze eengezinswoning is zeer centraal gelegen en op loopafstand van het centrum van Haaksbergen, supermarkt en treinstation.

Maak snel een afspraak om dit appartement te bezichtigen.

 

Heb je interesse en wil je graag een bod uitbrengen? Dat kan! Wij van Uw Gratis Makelaardij maken hiervoor gebruik van een online platform. Om gebruik te maken van het platform kunt u gratis een account aanmaken op onze website. Het verkoopproces verloopt bij ons in twee rondes, namelijk de eerste ronde “Bieden” en de tweede ronde “Afslag”. In de eerste ronde kunt u een bod uit brengen tot de uiterste bieddatum. Hierna wordt het beste bod uitgekozen. Bent u niet gekozen? Dat maakt niet uit! In de tweede ronde maakt u nog een kans om de woning te kunnen bemachtigen. In de tweede ronde wordt er gebruik gemaakt van verkopen via afslag. De startprijs van de afslag is ongeveer het dubbele van het geaccepteerde bod in de eerste ronde. Hierna zakt het bod gedurende 10 minuten tot het eindbedrag. Drukt u op het bod, dan bent u de winnaar van de afslag. Bij verkopen via afslag is de verkoopprijs van de woning voor alle bieders zichtbaar op het platform.

 

Indeling: de woning bestaat uit acht kamers waarvan vijf slaapkamers. Begane grond: Entree/Hal met meterkast, keldertrap, toilet met fontein, woonkamer met openhaard en ruime keuken, tuin met gedeelte overkapping. Op de begane grond bevindt zich de entree de woning en mooie betegelde toilet met fontein. Naast de trap naar de 1e verdieping is een trap aanwezig voor naar de kelder. De ruime woonkamer is voorzien van veel ramen, wat zorgt voor veel lichtinval. In het midden van de woonkamer zit een sfeervolle houtkachel. Aan het einde van de woonkamer zijn openslaande deuren naar de tuin met overkapping, met een mogelijkheid tot uitbouw van de woonkamer. De woonkamer is een L-vorm met aan het einde van de woonkamer de keuken. De keuken heeft een openslaande deur naar de tuin (gedeelte voorzien van een overkapping). Eerste verdieping: Overloop met opslaghok, 3 slaapkamers (waarvan 1 met balkon) en badkamer. Op de eerste verdieping kom je uit op de overloop. Via de overloop is er toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en een opslaghok. De grootte van de slaapkamers zijn respectievelijk ca. 5m², 10m² en 13m². De grootste slaapkamer beschikt over een balkon. De badkamer is zeer luxe uitgevoerd met een douche, ligbad wastafel en een tweede toilet. Tweede verdieping: Overloop, 2 slaapkamers en bergruimte achter schotten. Op de tweede verdieping kom je uit op de overloop. Via de overloop is er toegang tot de 2 slaapkamers en bergruimte beschikbaar achter schotten. De grootte van de slaapkamers zijn respectievelijk ca. 6m² en 14m². Beide kamers zijn voorzien van dakkapel ramen. Bijzonderheden

● Bouwjaar 1968

● Balkon op de 1e verdieping

● Kelder aanwezig

● Bergruimte achter schotten

● Veel licht in de woonkamer door de grote raampartijen

● Energielabel C

Gebruiksoppervlakte:

● Wonen: 112 m²

● Overige inpandige ruimte: ca. 2 m²

● Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 3,5 m²

● Externe Bergruimte: ca. 10 m² (berging)

Dit object is met de grootste zorgvuldigheid ingemeten, volgens de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte Woningen (NEN 2580). De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.