Slangenburgweg 17
3077 JL Rotterdam
€ 350.000,00

Biedingen zijn gesloten. Wij zien u graag met de afslag terug.


  • Locatie Rotterdam
  • Vastgoed Identificatie #00-52
  • Perceeloppervlakte 94m2
  • Woonoppervlakte 119m2

Informatie


Bijkomende kosten € 4000,- exclusief btw.

Type
Woonhuis

Bouwjaar
1984

Oppervlakte
119m2

Kavelbeschrijving

Bij interesse gelieve gebruik maken van het contact formulier!

Wil jij ook graag wonen in “Beverwaard”? Je zult verrast zijn door het vele groen in de buurt. “De Beverwaard” is een wijk in het zuidoosten van Rotterdam en een onderdeel van het stadsdeel IJsselmonde. De Beverwaard is een vrij nieuwe wijk, gebouwd tussen 1978 en de jaren 1990. De wijk is levendig met relatief veel groen.

Dus ben jij opzoek naar een leuk woning in Beverwaard, dan is dit je kans! In Beverwaard is aan de van Slangenburgweg een eengezinswoning beschikbaar van maar liefst 119m².

De woning heeft een ideale ligging met veel voorzieningen in de buurt. In de directe nabije omgeving onder meer op loopafstand een speeltuin, winkels, scholen en openbaar vervoer. Tevens bereikt u door de centrale ligging binnen enkele minuten een uitvalsweg.

Maak snel een afspraak om de woning te bezichtigen.

Indeling

Begane grond: Entree/Hal met meterkast, trapopgang, toilet met fontein, woonkamer en keuken, serre met schuur, tuin en schuur.

Op de begane grond bevindt zich de entree van de woning. In de hal is de meterkast, de toilet met fontein en de trapopgang naar de eerste verdieping. De ruime woonkamer is voorzien van veel ramen, wat zorgt voor veel lichtinval. De woonkamer heeft een open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. In de woonkamer is een openslaande deur die toegang geeft tot de serre. De serre is een verlengstuk van de woonkamer. De serre heeft een schuifdeur naar de tuin. Hierdoor is binnen nu met buiten verbonden en maak je van de tuin een verlengstuk van de serre. In de serre. In zomerseizoen kun je volop genieten in de tuin.

Eerste verdieping: overloop, badkamer met toilet, trapopgang en 2 slaapkamers.

Op de eerste verdieping kom je uit op de overloop. Via de overloop is er toegang tot de 2 slaapkamers en de badkamer. De grootte van de slaapkamers zijn respectievelijk ca. 14m² en 15m². In de badkamer is een douche, wastafel en tweede toilet aanwezig.

Tweede verdieping: Overloop, 3 slaapkamers en knieschotten.

Op de tweede verdieping kom je uit op de ruime overloop voorzien van wasmachine en drogeraansluiting. Via de overloop is er toegang tot de 3 slaapkamers. De grootte van de slaapkamers zijn respectievelijk ca. 5m², 8m² en 11m². De grootste slaapkamer en overloop zijn voorzien van bergruimte achter knieschotten.

Bijzonderheden

  • Bouwjaar 1984
  • Energielabel C
  • Vijf slaapkamers
  • Serre
  • Grote tuin
  • Bergruimte achter knieschotten

Gebruiksoppervlakte: Wonen: ca. 119 m²

Wij van Uw Gratis Makelaardij maken gebruik van een online platform. Om gebruik te maken van het platform kunt u gratis een account aanmaken op onze website.

Dit object is met de grootste zorgvuldigheid ingemeten, volgens de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte Woningen (NEN 2580). De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.