Bekijk op

Kruisstraat 94
6461 HC Kerkrade
€ 250.000,00

Biedingen zijn gesloten. Wij zien u graag met de afslag terug.


  • Locatie Kerkrade
  • Vastgoed Identificatie #00-53
  • Perceeloppervlakte 197m2
  • Woonoppervlakte 168m2

Informatie


Bijkomende kosten € 3950,- exclusief btw.

Type
Woonhuis

Bouwjaar
1911

Oppervlakte
168m2

Kavelbeschrijving

Bij interesse gelieve gebruik maken van het contact formulier!

Wil jij ook graag een centraal gelegen karakteristieke woning in “Kerkrade”? Dan is dit je kans! In de kindvriendelijke en rustige buurt de Kruisstraat is een ruime eengezinswoning beschikbaar van maar liefst 168 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 197 m2. Deze eengezinswoning is zeer centraal gelegen en op loopafstand van het centrum van Kerkrade en supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.

Maak snel een afspraak om deze woning te bezichtigen.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder van maar liefst 24,6 m2.

Begane grond: Entree/Hal, trap naar de 1e verdieping en provisiekelder, woonkamer, werkruimte, keuken, bijkeuken, toilet met fontein en tuin met overkapping.

Op de begane grond bevindt zich de entree de woning en de trap naar de eerste verdieping. Naast de trap naar de 1e verdieping is een trap aanwezig voor naar de provisiekelder. De ruime woonkamer is voorzien van grote ramen, wat zorgt voor veel lichtinval. In het midden van de woonkamer zit een sfeervolle schouw met elektrische kachel. Aan het einde van de woonkamer is een gang naar de werkkamer en keuken. De werkkamer is maar liefst 9,3 m2. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en beschikt onder andere over een gasfornuis. In de keuken zijn boogconstructies gemaakt zodat de bijkeuken en keuken met elkaar verbonden zijn. In de bijkeuken bevindt zich de toilet met fontein. De bijkeuken heeft een openslaande deur naar de tuin. Hierdoor is binnen nu met buiten verbonden en maak je van de tuin een verlengstuk van de bijkeuken. In zomerseizoen kun je volop genieten in de tuin met veel begroeiing. De tuin is namelijk voorzien van een overkapping en zorgt voor schaduw in de tuin in het zomerseizoen.

Eerste verdieping: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer.

Op de eerste verdieping kom je uit op de overloop. Via de overloop is er toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De grootte van de slaapkamers zijn respectievelijk ca. 6,5m², 10m² en 12,7m². De badkamer is groot en maar liefst 13,6 m² en beschikt over een ligbad, wastafel meubel en een tweede toilet. In de badkamer is ook de aansluiting van de centrale verwarming.

Tweede verdieping: Zolder en 2 slaapkamers.

Op de tweede verdieping kom je uit op de zolder. Via de zolder is er toegang tot de 2 slaapkamers en bergruimte. De grootte van de slaapkamers zijn respectievelijk ca. 13m². Beide kamers zijn voorzien van een dakraam.

Bijzonderheden:

  • Bouwjaar 1911
  • Vijf slaapkamers
  • Provisiekelder
  • Grote tuin met overkapping
  • Kunststofkozijnen met dubbel glas
  • Alles bereikbaar via de vaste trap in de woning

Gebruiksoppervlakte: Wonen: 168 m²

Wij van Uw Gratis Makelaardij maken gebruik van een online platform. Om gebruik te maken van het platform kunt u gratis een account aanmaken op onze website. 

Dit object is met de grootste zorgvuldigheid ingemeten, volgens de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte Woningen (NEN 2580). De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.