Groenstraat 202
6374 JW Landgraaf
€ 318.000,00

Biedingen zijn gesloten. Wij zien u graag met de afslag terug.


 • Locatie Landgraaf
 • Vastgoed Identificatie #00-54
 • Perceeloppervlakte 585m2
 • Woonoppervlakte 231m2

Informatie


Bijkomende kosten € 3950,- Exclusief btw.

Type
Woonhuis

Bouwjaar
1950

Oppervlakte
231m2

Kavelbeschrijving

Bij interesse gelieve gebruik maken van het contact formulier!

Wil jij ook graag een centraal gelegen karakteristieke woning in “Landgraaf”? Dan is dit je kans! In de kindvriendelijke en rustige buurt de Groenstraat is een ruime woning met bedrijfsruimte beschikbaar van maar liefst 231 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 585 m2. De woning is gebouwd in 1950 en heeft een energielabel E.

Deze woning is gelegen in de voormalige gemeente Ubach over Worms nabij de grens met Duitsland. Deze woning is zeer centraal gelegen en op fietsafstand van het centrum van Landgraaf. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Let op! Deze woning dient gerenoveerd te worden.

Dus ben jij opzoek naar een karakteristieke woning met bedrijfsruimte, maak snel een afspraak om deze woning te bezichtigen.

Indeling: de woning beschikt over vier slaapkamers.

Souterrain: Provisiekelder

De Provisiekelder is opgedeeld in twee gedeeltes. De grootte van de provisiekelders zijn respectievelijk ca. 18,8m² en 20,9m².

Begane grond: Entree, woonkamer, bijkamer, keuken, opslag, garage, toilet, trap naar 1e verdieping en provisiekelder en tuin met overkapping.

Op de begane grond bevindt zich de entree de woning en komt gelijk uit op de woonkamer. De ruime woonkamer is voorzien van grote ramen, wat zorgt voor veel lichtinval. Aan het einde van de woonkamer kom je uit op de keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en beschikt onder andere over een gasfornuis en eenvoudige keukeninstallatie. Via de keuken kom je in de bijkamer en hal. De grootte van de bijkamer is respectievelijk ca. 14m². In de hal is er toegang tot de garage, opslag en de tuin. In de garage zit de trap naar de 1e verdieping. Naast de trap naar de 1e verdieping is een trap aanwezig voor naar de provisiekelder. De meterkast bevindt zich in de garage en het toilet. De garage is maar liefst 20 m2. In de opslag kamer zit de c.v. combiketel bouwjaar 2001 en is volledig eigendom. Daarnaast is er een aansluiting voor wasmachine en een wasbak. In de hal zit de deur naar de tuin. De achtertuin heeft een ligging op het zuiden. In zomerseizoen kun je volop genieten in de tuin. De tuin is namelijk voorzien van een overkapping en zorgt voor schaduw in de tuin in het zomerseizoen. De tuin is voorzien van een royale schuur van 154 m², welke gebruikt kan worden als bedrijfsruimte. Naast de woning is er een oprit naar de carport en de achtertuin.

Eerste verdieping: Overloop, 4 slaapkamers en badkamer.

Op de eerste verdieping kom je uit op de overloop. Via de overloop is er toegang tot de 4 slaapkamers. De grootte van de slaapkamers zijn respectievelijk ca. 8,5m², 9m², 12m² en 15m². Via de grootste slaapkamer kom je in de badkamer.

Tweede verdieping: Zolder

Op de tweede verdieping kom je uit op de ruime multifunctionele zolder. Op de zolder is een dakraam aanwezig.

Bedrijfsruimte: 4 schuren met overkappingen

De bedrijfsruimte bestaat uit vier schuren. De grootte van de schuren zijn respectievelijk ca. 18m², 28,5m², 45,9m² en 60m². Daarnaast zijn er drie overkappingen welke gebruikt kunnen worden voor verschillende doeleinden.

Op de bedrijfsruimte rust het bestemmingsplan “Grote Boslocatie” artikel 10.

Bijzonderheden

 • Bouwjaar 1950
 • Vier slaapkamers
 • Provisiekelder
 • Grote tuin met overkapping
 • Alles bereikbaar via de vaste trap in de woning
 • Bedrijfsruimte ca. 154 m²
 • Energielabel E

Gebruiksoppervlakte: Wonen: 231 m²

Wij van Uw Gratis Makelaardij maken gebruik van een online platform. Om gebruik te maken van het platform kunt u gratis een account aanmaken op onze website. 

Dit object is met de grootste zorgvuldigheid ingemeten, volgens de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte Woningen (NEN 2580). De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.