Provincialeweg 5-B/46
1724 PG Oudkarspel
€ 185.000,00

Biedingen zijn gesloten. Wij zien u graag met de afslag terug.


 • Locatie Oudkarspel
 • Vastgoed Identificatie #00-57
 • Perceeloppervlakte 180m2
 • Woonoppervlakte 28m2

Informatie


Bij komende kosten € 3500,- ex BTW

Type
Woonhuis

Bouwjaar
2021

Oppervlakte
28m2

Kavelbeschrijving

Bij interesse gelieve gebruik maken van het contact formulier!

Een nieuwe chalet op het park de Oude Boomgaard in Oudkarspel. Wie wil dat nou niet? Je zult verrast zijn door de vele bezienswaardigheden in Oudkarspel. Denk bijvoorbeeld aan de Allemanskerk, het Regthuis Oudkarspel en speelpark de Swaan. Daarnaast is Oudkarspel een dorp met veel gezelligheid en groen. Het is een dorp waar je volop kan genieten.

Dus vakantiegangers opgelet!

Op het park de Oude Boomgaard aan de Provincialeweg is een houten chalet met kunststof gevelbekleding beschikbaar van maar liefst 27,5m² en ligt op een perceel van 220m².

LET OP! Dit betreft een chalet met eigen grond.

Het park de Oude Boomgaard is een gezellig park met veel extra voorzieningen en faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan een zwembad, een speeltuin, een jeux de boulesbaan en viswater.

Het park is gelegen in een groene omgeving met mooie natuurgebieden in de buurt. Denk bijvoorbeeld aan de natuurgebieden Geestmerambacht, het Rijk der Duizend Eilanden en het Waardje. Hier kun je wandelen, fietsen of vissen. Het park is gelegen aan een rustig vaarwater, waar de mogelijkheid is om te varen. Wil je liever naar het strand, dan is op 10km afstand Berg aan Zee.

Bekende Mountainbike routes Schoorl en Geestmerambacht liggen op 4 á 5 km afstand. Daarnaast zijn de dichtstbijzijnde winkels op 900 m afstand van het park. Wil je iets verder dan is Alkmaar, Schagen of Heerhugowaard ook een uitval basis om te schoppen.

Dus ben jij opzoek naar een nieuwe chalet met een mooi uitzicht, dan is dit je kans!

Maak snel een afspraak om de chalet te bezichtigen.

Indeling: entree, woonkamer met keuken, slaapkamer, badkamer met toilet, veranda, tuin en schuren.

Bij binnenkomst kom je gelijk in de woonkamer. De woonkamer is voorzien van veel raampartijen wat zorgt voor veel lichtinval. De ruime woonkamer heeft een oppervlakte van maar liefst 15,36 m². De woonkamer heeft een mooie moderne open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een gaskookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie en wasmachine. De nette wand- en vloerafwerking van de chalet maken het geheel compleet. In de woonkamer is een laserkachel. Deze kan gebruikt worden tijdens de koude maanden, waardoor je het gehele jaar door gebruik kan maken van de chalet. In de woonkamer zijn openslaande deuren die toegang geeft tot de veranda. Hierdoor is binnen nu met buiten verbonden en maak je van je veranda een verlengstuk van de woonkamer.

Het uitzicht van de veranda is op het mooie groene landschap. In de zomermaanden kan je ook volop genieten in de tuin. De onderhoudsarme tuin biedt veel privacy en zijn er twee schuren aanwezig voor opslag van spullen. De grootte van de schuren zijn respectievelijk ca. 4,4m² en 7,2m².

In de chalet is een slaapkamer en een badkamer aanwezig. De grootte van de slaapkamer is ca. 8m². De slaapkamer is voorzien van praktische kasten. In de badkamer is een douchecabine, wastafel met meubel en toilet aanwezig.

Parkfaciliteiten

 • Buitenzwembad
 • Speeltuin
 • Gehele jaar door geopend

Bijzonderheden

 • Het betreft een appartementsrecht
 • Bouwjaar 2021
 • Houten chalet met kunststof gevelbekleding
 • Chalet is energie zuinig AA
 • Volledig geïsoleerd met 12cm steenwol isolatie
 • Veranda met mooi uitzicht op het landschap
 • Onderhoudsvriendelijk uitgevoerde chalet
 • Laserkachel voor verwarming
 • Boiler voor warmwatervoorziening
 • Kunststofkozijnen en dubbelglas
 • Chalet inclusief inboedel

Inschrijven in de Basisregistratie Personen (BRP) bij de gemeente Dijk en Waard is mogelijk.

De parkkosten bedragen voor de Vereniging van Eigenaars (VvE) €96,50 per maand. Dit is voor het onderhouden van het park en de afvalbijdrage.

Gebruiksoppervlakte Wonen: 27,5 m²

Wij van Uw Gratis Makelaardij maken gebruik van een online platform. Om gebruik te maken van het platform kun je gratis een account aanmaken op onze website.

Dit object is met de grootste zorgvuldigheid ingemeten, volgens de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte Woningen (NEN 2580). De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.